Wij herstellen de balans in werk en leven.

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Office Manager

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 4 beoordelingen)
5 out of 5

Wat clienten over ons zeggen:

" Onlangs voor het eerst de mindfulnesstraining ingezet voor een hele afdeling. Wat een geweldig programma is dat! "
5 out of 5
" We hebben een goede band met ACT Together, we zetten Take ACTion @ work nu steeds vaker preventief in. "
5 out of 5

Menu

Kosten

Wat kost een uitgevallen werknemer?

Sinds januari 2012 wordt een behandeling bij burn-out niet door de zorgverzekeraar vergoed. Daardoor wordt de drempel om in te grijpen hoger. Werknemers vragen minder makkelijk om hulp en stellen behandeling liever uit. Direct gevolg: een ongelukkige medewerker die slechter presteert, meer fouten maakt, zich slechter concentreert en uiteindelijk zelfs helemaal uitvalt.

Omwille van de gezondheid van uw medewerker en uw organisatie adviseren we werkgevers daarom om in actie te komen. Neem de verantwoordelijkheid en draag zorg voor het welzijn van uw werknemers. Als u er op tijd bij bent, voorkomt u veel problemen… en kosten. Een uitgevallen medewerker kost gemiddeld 200 tot 400 euro per dag.

Kosten & duur

  • ACT-Assessment bestaat uit een verkennend gesprek (ondersteund door vragenlijsten) en een rapportage. Het rapport geeft inzicht in de klacht en de mogelijkheden voor uw medewerker en bevat concrete ideeën voor een mogelijke behandeling. Kosten: 208 euro (ex. BTW).
  • Take ACTion is een resultaatgericht coachingsprogramma voor iedereen die het gevoel heeft ‘vast’ te zitten. Het bestaat uit acht sessies, huiswerkopdrachten en een persoonlijk behandelplan. Met Take ACTion kunnen uw medewerkers concreet werken aan een heel scala van klachten en vragen. Kosten: 1280 euro (ex. BTW).
  • Take ACTion @ work is een succesvol reïntegratieprogramma waarin medewerkers grip krijgen op hun werk en leven. Aantal sessies, rapportages en meer-partijen-gesprekken zijn hierbij ongelimiteerd waardoor er tussen werkgever, werknemer en behandelaar optimaal samengewerkt kan worden. De methode levert duurzame resultaten. Kosten: 6240 euro (ex. BTW).
  • Meer-partijen-gesprekken zijn belangrijk om inzicht te verkrijgen, verwachtingen duidelijk te krijgen en bijvoorbeeld meer te weten te komen over de omgeving waarin de klacht ontstond. Deze gesprekken, op locatie, geven veel duidelijkheid en worden –door alle betrokkenen– in de regel als bijzonder waardevol gewaardeerd. Kosten: 480 euro (ex. BTW).

Vergoedingen

De meeste trajecten van Take ACTion @ work worden door werkgevers vergoed. Naast dat de klacht overduidelijk ontstaan is in de werksituatie, wegen de baten ruimschoots tegen de kosten op.

We stellen een offerte op en starten na akkoord de behandeling.

Onze coaches zijn aangesloten bij: