Wij herstellen de balans in werk en leven.

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Office Manager

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 4 beoordelingen)
5 out of 5

Wat clienten over ons zeggen:

" Onlangs voor het eerst de mindfulnesstraining ingezet voor een hele afdeling. Wat een geweldig programma is dat! "
5 out of 5
" We hebben een goede band met ACT Together, we zetten Take ACTion @ work nu steeds vaker preventief in. "
5 out of 5

Menu

Praktijk voorbeeld

Statisch personeel is altijd een probleem

Naast toenemende uitval, merkt de bedrijfsarts ook een stuggere houding onder het personeel. Men is minder bereidt er nog een keer de schouders onder te zetten, nog een keer te veranderen en nog een keer op een andere plek te komen zitten. Dat is een probleem omdat, met de sterk veranderende markt, mobiliteit van het personeel een groot goed is.

Herstel, preventie en coaching

We zetten samen met de bedrijfsarts een gecombineerd programma op gericht op herstel, preventie en coaching. Na twee cliënten met Take ACTion @ work te hebben behandeld was de bedrijfsarts overtuigd van de methode. We richtten ons op alle uitgevallen medewerkers en zetten, samen met de bedrijfsarts, de reïntegratieprogramma’s uit. Tegelijkertijd probeerde zij beter zicht te krijgen op medewerkers met wie het niet zo goed ging. Met de ACT-Assessment kreeg ze beter grip op de plekken waar relatief vaker klachten ontstonden.

Het resultaat verbaasde zelfs ons

Met meer grip op het geestelijk welzijn, kon de bedrijfsarts nu heel gericht aan preventie werken. Op specifieke afdelingen zette ze de Mindfulness voor Mobiliteitsprogramma’s training in. Die werden zeer goed bezocht –en waren voor sommige mensen reden zich (buiten het werk om) eens te laten begeleiden via Take ACTion. Het resultaat verraste zelfs ons. Binnen twee jaar had de bedrijfsarts goede controle over uitval, snel herstel van uitgevallen mensen en een positieve, gezonde bedrijfscultuur die klaar was voor elke verandering.

Warm, persoonlijk en betrokken

Werkgevers en Human Resources werken graag met ons samen. In de eerste plaats uiteraard omdat we goede resultaten boeken. Daarnaast sluit onze werkstijl aan bij de waarden die zij willen uitdragen: een warme, persoonlijke en betrokken benadering. Waarbij de werknemer centraal staat en de aandacht krijgt die nodig is.

Zorgvuldige begeleiding

Fijn om te weten: ook de verwijzer krijgt aandacht. We houden u zorgvuldig op de hoogte, betrekken u waar nodige en wenselijk bij het proces en zorgen voor gedetailleerde rapportage bij aanvang en afronding.

Ideale diagnosedienst

Verwijzers maken graag gebruik van onze ACT-Assessment dienst. Dat is een laagdrempelige manier om snel specialistisch inzicht te krijgen in problemen of klachten bij uw cliënt. Vooral omdat onze diagnose niet klant- maar persoonsgericht is, krijgt u ook inzicht in de mogelijkheden voor herstel. Het brede persoonlijke profiel, de mogelijkheden voor behandeling en de snelle nauwkeurige afwerking maken het een veelgebruikte dienst.

Krachtige, heldere programma’s

Met de programma’s Take ACTion en Take ACTion @ work heeft u een sterk programma in huis dat u in kunt zetten op verschillende klachten. Verwijzers geven aan dat de helderheid van het programma en de coachingsgerichte aanpak bij cliënten erg aanslaat. Men voelt zich gehoord, erkent en voor vol aangezien door de respectvolle, gelijkwaardige toon en werkstijl van het programma.

Wilt u meer weten, of een van onze diensten aanvragen voor uw cliënt? Neem contact met ons op en we helpen u direct!

Onze coaches zijn aangesloten bij: