Wij herstellen de balans in werk en leven.

Bel direct voor een afspraak

Tel. 020 - 88 96 484

Monique Schrama Office Manager

Bel mij terug

Gemiddelde beoordeling van onze clienten:

(Op basis van 4 beoordelingen)
5 out of 5

Wat clienten over ons zeggen:

" Onlangs voor het eerst de mindfulnesstraining ingezet voor een hele afdeling. Wat een geweldig programma is dat! "
5 out of 5
" We hebben een goede band met ACT Together, we zetten Take ACTion @ work nu steeds vaker preventief in. "
5 out of 5

Menu

Onze programma’s

Opgesteld vanuit de kwaliteit, zorg en persoonlijke aandacht van psychische hulpverlening, bieden we programma’s die uw organisatie gezond houden. De programma’s richten zit op persoonlijke begeleiding en uitvalpreventie, begeleiding bij veranderprocessen, mobiliteitsprogramma’s en leiderschapstrainingen.

Take ACTtion @ work

Voor Take ACTtion @ work vertaalden we de succesvolle psychologische ACT-behandelmethode naar een effectief programma om werknemers te begeleiden in een moeilijke periode. U kunt denken aan een burn-out, maar ook spanningsklachten, somberheid, paniekklachten enzovoort. Als u vroegtijdig in actie komt, en de medewerker ‘vast zit’, of ‘niet lekker in haar vel’, voorkomt u uitval en blijft de organisatie gezond.

Mindfulness

Mindfulness blijkt als onderdeel van Take ACTion @ work effectief bij velerlei klachten en vraagstukken. Het werkt zo goed, dat we er een compleet programma voor afdelingen mee maakten. Op vrijwillige basis doorlopen medewerkers in acht avonden de klassieke mindfulnesstraining, gegeven door erkende Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) trainers.

Medewerkers waarderen de nieuw gevonden vaardigheden en leefstijl. Men beweegt makkelijker mee met de organisatie en heeft meer rust en ruimte om tot de juiste beslissingen te komen. Als geheel wordt de organisatie weerbaarder en beweeglijker.

De moeite waard: een ACT-Assessment

Als u merkt dat iemand vast zit, kunt u op eigen initiatief of samen met de bedrijfsarts een collega eens op gesprek sturen. In het intakegesprek met diegene toetsen we de vermoedens en komen tot een helder rapport. In overleg bespreken we de resultaten en een eventueel vervolgtraject.

Onze coaches zijn aangesloten bij: